Orzo pasta med kylling

Nem pasta ret lavet på 30minutter

Retten kan laves vegansk, ved at udskifte kylling med svampe og undlade at bruge parmesan ost. 
 
Jeg brugte en vegansk smøreost, men man kan sagtens bruge en anden flødeost.  

Retten er nem at gå til og man kan nemt udskifte grøntsagerne med det man har i sit køleskab. 

Ingredienser

- 300g kylling (fersk eller frosne forstegte for at spare tid)

- 3 dl orzo pasta

- 1 løg

- 1 håndfuld skåret asparges

- 1 håndfuld peberfrugt

- 7 dl vand

- 150g creme cheese med urter (vegansk eller ikke vegansk)

Eventuelt 2 håndfulde revet parmesan ost

Fremgangsmåde

Snit løg og hvidløg i mindre tern. Svits på en varm pande i olivenolie. Tilføj kyllin strimler (enten rå eller forstegte, for at spare tid). Steg stykkerne i et par minutter. Hæld orzo pasta over kyllingen. Tilføj 7 dl vand. Lad retten koge i 7 min indtil der stadigvæk er bid i pasta. 

Tilføj skåret asperges og skåret peberfrugt. Tilføj creme cheese og vend rundt i retten. Sluk for konfuret og tilføj eventuelt revet parmesan ost.