En ret der er et sikkert hit her hjemme, fordi pigerne elsker krydret mad. Hvis man gerne vil prøve at udfordre voksne og børn med krydret mad, kan man prøve denne ret af.
Farsbrødet er lavet på hakket kyllingekød. Farsbrødet er glaseret med en hoisin-appelsin glace. Vi spiste farsbrødet med fuldkornsnudel salat, vendt med revet gulerødder, snittet spidskål og sesamfrø.
Ingredienser
- 450-500g hakket kyllingkød
- 1 æg
- 1/2 tsk løgpulver
- 1/2 tsk hvidløgspulver
- 1/2 tsk stødt ingefær
- 1/4 tsk chilipulver eller cayennepeber
- Frisk kværnet peber
Hoisin-appelsin sauce
- 1 dl hoisin sauce
- 1 spsk østerssauce
- Saft fra en hel appelsin (ca. 1/2 dl)
Det er ikke nødvendigt at salte, da hoisin og østerssauce er salt i forvejen.
Nudelsalat
- 2 håndfulde fintsnittet spidskål
- 1 håndfuld revet gulerødder (ca. 1 gulerod)
- 4 firkanter tørret fuldkornsnudler
- 2-3 spsk sesamfrø