Banan hapser

Små hapser som er veganske (vg)

Nemme hapsere der er hurtige at lave og småbørn kan også hapse i dem. De er gode at have med i madpakken eller til den lille sult. 

Ingredienser (8 stk)

- 100g moden banan

- 100g hvedemel

- 1/2 tsk bagepulver

Sesam og kanelsukker til drys (kan undlades)

Fremgangsmåde

Forvarm ovnen til 180 grader (varmluft). Mos banan og rør hvedemel og bagepulver i mosen. Ælt dejen til en kugle. Med våde hænder formes 8 kugler og sættes på en bageplade beklædt med bagepapir. Dejen er klistret. Drys med sesam og en smule kanelsukker. 

Bag hapserne i 6-7 min indtil de får en gylden farve. 

Opbevares i en bøtte et par dage, eller i køleskabet. Jeg vil ikke anbefale at fryse dem, da bananen i dejen bliver mørk.