Havre barer
Bløde & mættende barer med frugt, kerner & frø. Pigerne får dem til morgenmad, mellemmåltid & tursnack.
*Glutenfrie *Vegansk *Laktosefrie *Sukkerfrie
Mango-kokos barer

INGREDIENSER (12-16 stk)
- 120g banan (1 banan)
- 2 spsk chiafrø
- 2 spsk solsikkekerner
- 125ml havremælk (anden mælk kan også bruges)
- 125g finvalset havregryn
- 100g mango
- 1 spsk kokosolie (kan undlades)
- 2 spsk kokosmel
FREMGANGSMÅDE
Forvarm ovnen til 175grader (varmluft). Mos bananen med en gaffel, og tilsæt chiafrø, solsikkekerner og mælk. Tilføj havregryn og rør godt. Skær mango i mindre tern og mos med en gaffel, og rør med kokosmel. Hæld 3/4 af dejen i en rugbrødsform (ca 10x20cm) beklædt med bagepapir. Smør mango-kokos på dejen, og smør sidste 1/3 af dejen oven på. Bag ved 175grader i 30min. Skær ud i 12-16 barer (alt efter tykkelse på barerne) og opbevar i tæt lukket beholder i køleskabet, eller frys ned.
Havre barer med hindbær

INGREDIENSER (12-16 stk)
- 120g banan (1 banan)
- 40g creamy peanutbutter
- 1 spsk chiafrø
- 2 spsk solsikkekerner
- 125ml havremælk (anden mælk kan også bruges)
- 125g finvalset havregryn
- 60g hindbær
FREMGANGSMÅDE
Forvarm ovnen til 175grader (varmluft). Mos bananen med en gaffel, og rør peanutbutter i mosen. Tilføj chiafrø og solsikkekerner, og rør godt. Tilføj mælk og rør godt. Tilføj havregryn og rør godt. Vend friske hindbær i dejen. Hæld dejen i et fad (ca. 15x20cm) beklædt med bagepapir. Bag ved 175grader (varmluft) i 30min. Skær 12-16 barer ud, og opbevar i tæt lukket beholder i køleskabet, eller frys ned.
Havre barer med blåbær

INGREDIENSER (12-16 stk)
- 120g banan (1 banan)
- 40g creamy peanutbutter
- 1 spsk chiafrø
- 2 spsk solsikkekerner
- 125ml havremælk (anden mælk kan også bruges)
- 125g finvalset havregryn
- 60g blåbær
FREMGANGSMÅDE
Forvarm ovnen til 175grader (varmluft). Mos bananen med en gaffel, og rør peanutbutter i mosen. Tilføj chiafrø og solsikkekerner, og rør godt. Tilføj mælk og rør godt. Tilføj havregryn og rør godt. Vend friske blåbær i dejen. Hæld dejen i et fad (ca. 15x20cm) beklædt med bagepapir. Bag ved 175grader (varmluft) i 30min. Skær 12-16 barer ud, og opbevar i tæt lukket beholder i køleskabet, eller frys ned.
Havre barer med brombær
*Uden peanutbutter
INGREDIENSER (12-16 stk)
- 120g banan (1 banan)
- 2 spsk chiafrø
- 2 spsk solsikkekerner
- 125ml havremælk (anden mælk kan også bruges)
- 125g finvalset havregryn
- 70g hindbær
FREMGANGSMÅDE
Forvarm ovnen til 175grader (varmluft). Mos bananen med en gaffel, og tilsæt mælk. Tilføj chiafrø og solsikkekerner, og rør godt. Tilføj havregryn og rør godt. Halver brombær og vend i dejen. Hæld dejen i et fad (ca. 15x20cm) beklædt med bagepapir. Bag ved 175grader (varmluft) i 30min. Skær 12-16 barer ud, og opbevar i tæt lukket beholder i køleskabet, eller frys ned.
Havre barer med pære
*Uden peanutbutter

INGREDIENSER (12-16 stk)
- 120g banan (1 banan)
- 2 spsk chiafrø
- 2 spsk solsikkekerner
- 125ml havremælk (anden mælk kan også bruges)
- 125g finvalset havregryn
- 70g pære
FREMGANGSMÅDE
Forvarm ovnen til 175grader (varmluft). Mos bananen med en gaffel, og tilsæt mælken. Tilføj chiafrø og solsikkekerner, og rør godt. Tilføj havregryn og rør godt. Skræl pære og riv fint, og vend i dejen. Hæld dejen i et fad (ca. 15x20cm) beklædt med bagepapir. Bag ved 175grader (varmluft) i 30min. Skær 12-16 barer ud, og opbevar i tæt lukket beholder i køleskabet, eller frys ned.