Fladbrøds pizza "klapper" 

Herlige pizza "klapper" som altid er populære her hjemme

Tilberedningstid er 30min

*Vegansk dej

Dejen er super nem at bikse sammen, og kræver ikke hævning. Lav de lækre fladbrøds pizza "klapper" til frokost, aftensmad eller til madpakken. 

Spis fladbrøds pizzaerne som de er, eller rul dem sammen til en rulle, eller fyld dem med kødpålæg og salat. 

Ingredienser

- 400g hvedemel

- 1 tsk salt

- 2 tsk bagepulver

- 4 spsk olivenolie

- 2 dl vand

Topping: tomatpuré og revet ost

Fremgangsmåde

Hæld hvedemel i en skål, og tilføj salt, bagepulver og olivenolie. Hæld vand lidt af gangen i blandingen og rør til en fast dej. Ælt dejen et par gange på bordet. Det er ikke nødvendigt med yderligere mel på bordet. 

Rul dejen til en pølse og inddel i 12 boller. Hver bolle rulles til en cirkel (ca. 20 cm i diameter). På en varm pande (gerne en pandekage pande), hældes en smule olivenolie. Bag hvert brød et par minutter på hver side. Overfør brødene på en bageplade beklædt med bagepapir. 

Forvarm ovnen til 200grader (varmluft). Smør hvert brød med tomatpuré og drys med ost, eventuelt andet pizza topping. Smelt osten i ovnen i 5 min.