Fremgangsmåde
Forvarm ovnen til 200 grader (varmluft). Hak løg og hvidløg fint og steg let på en pande i olie. Svits kødet på panden. Skræl gulerod og sødkartoffel, og riv fint og tilføj til panden. Snit grønkål fint og tilføj til panden. Blend de hakket tomater i en mini hakker for at undgå tomat klumper. Hæld tomat sauce på panden til kødet, og smag til med pasta krydderier, salt og peber. Lad retten simre ved lav varme.
Lav bechamel sauce. I en lille kasserolle, smeltes smør, og tilføj hvedemel. Rør godt og lad smør suge hvedemel. Pisk lidt af gangen mælk i mel bollerne, indtil man får en cremet hvid sauce. Tilføj stødt muskat, samt smag til med salt og peber.
Nu samles lasagnen. I bunden af fadet smøres der med bechamel sauce, derefter et lag lasagne plader, et lag kødsauce, et lag bechamel sauce, og slut med et drys ost. Gentag processen i yderligere to gange.
Tilbered lasagnen i 30 min i ovnen, og server straks.